O NAS

STUDIO BAITE

je zaživel februarja 2022, ko je Urška Oman uresničila svoje dolgoletne sanje. Pred tem je svojo strast do notranjega oblikovanja izražala z mnogimi projekti, največkrat pri prenovah manjših stanovanj. Zaradi naraščajočega povpraševanja se je odločila svoj hobi zamenjati za službo.

Kmalu po začetku je k ekipi Studio Baite pristopila Lucija Zorko, in od takrat naprej sva tesno povezani ter skupaj sodelujeva pri vsakem projektu.

Urškin inovativni pristop ter pozornost do detajlov se odlično dopolnjujeta z Lucijinim strokovnim znanjem in natančnostjo.

Skozi projekte sva postali dobri prijateljici, ki naju ne povezuje le ljubezen do notranjega oblikovanja, temveč tudi podoben pogled na svet.

S svojim pristopom se želiva povezati s tistimi, ki želijo svoje prostore spremeniti v zgodbe, ki odražajo njihovo osebnost. Naša želja je ustvarjati ne le lepe prostore, temveč prostor, kjer se prepletajo funkcionalnost, estetika in občutki.

Sodelovanje z naročniki, ki si želijo osebno prilagojene in dovršene prostore, je navdihujoče doživetje, ki nama omogoča, da soustvarjava unikatna in izjemna okolja.

Če bi želeli sodelovati z nama, si več o storitvah poglejte tukaj.

VESELIVA SE SKUPNIH PROJEKTOV!

Vstopimo v skupni projekt!

Ste pripravljeni?

Vnesimo občutke v vaš nov prostor.