PROCES DELA

1. SREČANJE

 

Vse se začne s spoznavanjem vaših preferenc. Tistega, kar vam je všeč in tudi tistega, kar vam ni. Pomemben je vaš občutek udobja in počutja v prostoru, saj prostor ni zgolj okolje, kjer samo delamo in živimo, temveč je tudi mesto, kjer si ustvarjamo prijetno atmosfero.

Skupaj z vami si prizadevamo, da to skozi načrtovanje vašega sanjskega prostora tudi dosežemo.

Inspiracijski moodboard z umirjenimi odtenki in elegantnimi teksturami za pridih svežine in ekskluzivnosti v prostoru - Studio Baite

   2. KONCEPT

 

Po srečanju sledi naslednji korak – konceptualiziranje. Po navadi takrat začnemo z izdelovamo moodboardov, kjer poskušamo ujeti želje in vtise našega srečanja. To je eden izmed pomembnejših korakov, saj se pri le tem natančno začrta stilska usmeritev za celoten projekt.

 
 


3. NAČRTOVANJE I.


V tej fazi se natančno posvetimo sami funkcionalni ureditvi prostorov, kar obsega: postavitev pohištva in gibanje v samem prostoru, ki je v celoti prilagojeno vam in vašim osebnim potrebam. V tem delu se za lažjo predstavo izdela poleg tehničnih načrtov tudi 3D model. Načrtovalna faza je najpomembnejši del projekta, saj se skozi naša srečanja načrti in ureditev prostorov natančno prilagodijo vašim potrebam.

4. NAČRTOVANJE II.

 

Prvi načrtovalni fazi sledi druga načrtovalna faza, ki obsega natančno opredelitev vseh materialov, barv, zaključkov in pohištva.

Načrtovalni fazi sledi iskanje in nabava materialov ter pohištva, ki je že v začetku prilagojena vašemu predvidenemu budgetu. 

 

5. VIZUALIZACIJA

Ko se načrtovalna faza zaključi z nakupovalnim seznamom, sledi finalna vizualizacija projekta, ki jo prikažejo renderji.

 

Render z umirjenimi odtenki in elegantnimi teksturami za pridih svežine in ekskluzivnosti v prostoru - Studio Baite

6. IZVEDBA

Izvedbena faza je faza, kjer s pomočjo natančnih načrtov, prične vaš sanjski prostor dobivati fizično obliko. Pri izvedbeni fazi sodelujemo z vodjo projekta in izvajalci, ter nadzorujemo proces umestitve oblikovalskih elementov.

 

7. ZAKLJUČEK PROJEKTA

To je vznemirljiva faza, ko vidimo, kako so se začetni načrti in ideje spremenili v čudovit končni izdelek. V tem času opravimo zaključni ogled in si še zadnjič skupaj ogledamo vaš nov prostor.

S T O R I T V E

Vnašamo občutke v prostor.

Vstopimo v skupni projekt!

Ste pripravljeni?

Vnesimo občutke v vaš nov prostor.